woensdag 5 augustus 2009

Virtuele rommelmarkt Pimp a Pumpkin!

Heb jij wel eens op een Rommelmarkt gestaan? Of ben je wel eens gaan kijkenop een Rommelmarkt. Wel nu is er een Virtuele Rommelmarkt bij Pimp a Pumpkin op het forum op komst. Eens iets heel anders. Geen entree prijs en je hoeft ookniet de hele dag achter een tafel te staan wachten op klanten. Wat gaan we precies doen?

Op Zondag 30 Augustus als de vakantie er weer zo goed als op zit en iedereen denk ik weer thuis is is er op het forum Rommelmarkt Deze zal om 9.00 uur van start gaan tot het eind van de dag. Bij deze wil ik dan iedereen oproepen om lekker aan het verzamelen te gaan.
Verzamel al je spullen van blad papier tot crop-a-dile en van eyelet tot gelpen wat je zelf niet meer wilt om welke reden dan ook. Maak overal foto's van en kom het hier verkopen in de rommelmarkt.
Geef het ook vooral door op andere forums, blogs en sites zodat er veel mensen komen kijken en kopen en verkopen. Iedereen die spullen wilt verkopen kan zich bij Pimp a Pumpkin aanmelden. Je krijgt dan een persoonlijke map op het forum of in de galerij die alleen door jou te bekijken en bewerken is en op de bewuste, 30 augustus, open wordt gezet voor alle bezoekers van het forum.Je kunt dus rustig de tijd nemen vanaf nu tot de 30e spullen in je map te plaatsen, want alleen jij kan het nog maar zien.

Mensen die geinteresseerd zijn in je spullen kunnen de hele dag reageren en bieden en als het 24.00 uur is wordt de Rommelmarkt gesloten en kan alleen de eigenaar van de map nog in de "rommel" kijken en de mensen die interesse hebben benaderen en de spullen verkopen. Meer info volgt later.
Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Rommelmarkt verkoop, stuur dan een berichtje naar Marianne via info@pimp-a-pumpkin.nl.Geen opmerkingen: