zaterdag 31 mei 2008

Make & Take dagen bij Special Memories

Dit weekend zijn het Make & Take dagen bij Special Memories in Venlo....
Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat ik zou gaan maar vanmiddag stond ineens Pina aan de deur en vroeg of ik meeging???? En dat wilde ik wel! Wat een leuke verrassing hé
We hebben 2 leuke projecten gemaakt en het was een super gezellige middag dankzij Pina!


This weekend the Make & Take days at Special Memories in Venlo .... Actually it was not the intention that I would go but this afternoon was suddenly Pina to the door and asked if I would like to go with her?? And I wanted to do! What a nice surprise he We have 2 wonderful projects made and it was a super nice afternoon, Pina thanks!


Een leuk notitieblokje van een Magnoliastempel.....
En een leuke Layout op een kleerhanger

Visitors from other countries

Because now my Blog also be viewed in other countries and I like it when people from another country and leave a message I will from now sometimes pieces in English on my Blog. I'm just not very good at translating so sorry if it sometimes may not be entirely true but I do my best!


Omdat tegenwoordig mij Blog ook in andere landen wordt bekeken en ik het leuk vind als mensen vanuit een ander land ook en berichtje achterlaten zal ik vanaf nu soms ook stukjes in het Engels op mijn Blog zeten.Ik ben alleen niet zo goed in vertalen dus sorry als het soms misschien niet helemaal klopt maar ik doe mijn best!!

vrijdag 30 mei 2008

Eindelijk weer thuis

Na 12 weken bij mijn ouders te hebben moeten logeren ben ik vandaag eindelijk weer thuisgekomen!!! Ik ben zoooooooo blij :)

Op 7 Maart ben ik bij de pannekoekenbakker en Thorn gevallen (gelukkig was de pannekoek al op) Ik heb toen mijn been op 9 plaatsen gebroken en ze hebben een pin en schroeven in mijn been gezet. Natuurlijk kon ik niet alleen met Odie in mijn appartement wonen en mocht ik zo lang bij mijn ouders intrekken. Dat was niet altijd even makkelijk en zeker niet als je helemaal niets kunt.
Ik ben er nog lang niet en ik loop nog steeds op krukken en ik moet me buitenshuis nog steeds in een rolstoel voortbewegen maar ik wilde zó graag naar huis toe dat ik mijn spulletjes vanmorgen gepakt heb en naar huis ben gegaan.
Het is nog even afwachten allemaal en ik moet dinsdag terug naar de chirurg (en dan ben IKKE jarig) en dan beslis ik definitief of ik in Neeritter blijf, ik hoop het wel!!
Ik zei dat ik vóór mijn verjaardag thuis zou zijn en vandaag is de GROTE dag!! Joepie........

donderdag 29 mei 2008

Biggest Swap Ever

Dit kaartje heb ik mogen ontvangen van Amarins Elzinga!! Harstikke leuk!!


Ik ga komende week meedoen aan de Biggest Swap Ever via
http://first-swap-blog.blogspot.com/

Ik krijg morgen 2 personen toegewezen waarvoor ik een kaart moet scappen met het thema zomer/ bloemen, ik ben vrij om daar dan een invulling aan te geven. Deze mensen kunnen overal ter wereld wonen want er zijn inschrijvingen vanuit Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, USA, Australie, Maleisie, Schotland, Puerto Rico en Nieuw Zeeland....
Ik moet de kaarten binnen 1 week versturen.

Lijkt me super gaaf om te doen omdat je ook 2 kaarten terug krijgt!!
Ik ben benieuwd.....
Zodra ik mijn kaarten gekregen heb zal ik een foto plaatsen :)



woensdag 28 mei 2008

kadootje

Maandag kwam mijn moeder terug van de stad en ze had een kadootje voor me meegenomen, papier!!! Lief hé..... Ik ben pas volgende week jarig maar ik kreeg toch zomaar een leuk kado!!
En mooi papier is altijd welkom :)

Kaarten maken



Ik heb gedurende 4 jaar dat ik scrap veel restjes papier verzameld en ik kwam via een scrapboekje op het idee om er kaarten van te gaan maken. Ik dacht dat ik dat helemaal niet leuk zou vinden om te doen maar niets is minder waar want eigenlijk is het wél leuk!!
Er zijn er nog veel meer in de maak......






Internationale Scrapbookdag


Op 3 mei was het internationale scrapbookdag en ik deed mee aan de Royal Fiesta.
Dat was van 's morgens 10 tot 's avonds 10.
5 workshops die je doorkreeg via het forum van Royal lemon.
Met mijn gebroken been op een krukje ging ik vol goede moed aan de slag maar heb helaas om half 2 moeten stoppen omdat mijn been en nek weigerde nog langer mee te werken.
Jammer, maar volgend jaar beter zullen we maar zeggen.
Hier even een fotootje van hoe ik er die dag bij zat!!

Vera

Vera is al sinds de kleuterschool mijn vriendin en natuurlijk verdiend zij een mooi plekje op mijn Blog.
Ze is een echte schat en zij en haar kids zijn een van mijn favoriete onderwerpen om foto's van te maken.
Ik heb het vermoeden dat als ik kom dat ze dan denkt: "daar heb je ze weer met haar fototoestel" hihihihi ik geef er niks om.......


Vera has been my friend since kindergarten and of course they deserved a nice spot on my Blog. She is a real treasure and she and her kids are one of my favorite subjects to take pictures of it. I suspect that if I do that they're thinking, "there you have them back with her camera" hihihihi I give nothing to .......







Vintage




Normaal hou ik helemaal niet niet van "Vintage"maar toen ik deze foto van mijn oma vond en ik niet goed wist wat ik ermee moest ben ik tussen mijn papier gaan zoeken en kwam ik toch op Vintage uit omdat ik vond dat deze foto iets aparts verdiende.


Dus toch maar aan de slag gegaan en dit is het resultaat, ik vind hem zelf héél mooi geworden.......
Die borduurde bloem links onder die was eigenlijk wit en paste er écht niet bij, dus ik heb een kop sterke thee gezet en de bloem daar even ingelegd en voila toen was ie beige en paste er wel bij!! Grappig he!




dinsdag 20 mei 2008

Deck of Me (DOM)


Ik ga aan een nieuwe uitdaging beginnen, namelijk een Deck of Me ( DOM) Het is soortgelijk als "book of me" maar dan op speelkaarten gescrapt. Heel klein dus. Eigenlijk is het de bedoeling dat je het via een forum ofzo doet en dat je elke week een nieuwe opdracht krijgt die gaat over jezelf, over jouw leven, over wat jou bezig houdt. Nu ga ik het een beetje anders doen..... Ik begin op 3 juni op mijn verjaardag en de dag dat ik op controle moet in het ziekenhuis(hopelijk krijg ik dan goed nieuws) Ik ga een heel jaar lang elke week een Deck of Me scrappen van het leukste wat ik die week heb gedaan, wat is gebeurd of gewoon wat voor mij belangrijk is.
Het doosje voor de Deck of me heb ik al gemaakt dus ik kan vanaf 3 juni aan de slag gaan!!
Natuurlijk zal ik dan elke week het kaartje op mijn blog plaatsen.....

zondag 11 mei 2008

wedstrijd Mei


Manita van Special Memories is een wedstrijd begonnen via het forum.

Elke maand krijgen we een opdracht aan de hand van een sketch. Er zijn leuke prijzen te winnen dus natuurlijk doe i er aan mee!!

De eerste is al goed gelukt vind ikzelf......

dinsdag 6 mei 2008

Vogelhuisje

Laatst zag ik een een scrapboekje een vogelhuisje staan...... En dat vond ik zo gaaf!!
Dus Hildeke stuurde pap direkt de werkplaats in en die moest voor mij een paar vogelhuisjes in elkaar gaan timmeren.
Ik gelijk mooi papier uitgezocht en ik had toevallig nog papier met een paar vogeltjes liggen....
En toen ging ik aan de slag....... Ik vind zelf dat ie super mooi gelukt is!
Toen ik de eerste klaar had ben ik direkt aan de tweede begonnen, een kadootje voor tante Maria. (gelukkig vond ze hem super mooi)
Eigenlijk best leuk om zo'n vogelhuisje kado te doen met verjaardag ofzo....
Mijn vader heeft voor zichzelf nu een heel apart huisje in elkaar getimmerd en ik heb daar gister mooi papier voor besteld, als het goed is krijg ik dat morgen binnen en dan ga ik die voor mijn ouders ook maar maken.hihihihihihihi
Ik zal ze maar niet lang laten wachten want ze doen zoveel voor mij